Ah... Bara inom loppet av två dagar har brevbäraren förgyllt min förkylda tillvaro med dels nya numret av Gourmet, dels boken Michel Jamais "Michels Ost & Vin". Nu ska jag läsa på så jag med nyförvärvade kunskaper kan fira ordentligt med t.ex. en
Brillat-
Savarin med Roséchampagne när smaklökarna kommer igång igen.
Läser i nya numret av Gourmet att det är dags för chefredaktörsbyte. Spännande! I sin sista ledare skriver Jan Nilsson om sitt eget
Fallet G -
What's cooking Maardam?. Det vore skoj. Jag har ett förslag till Per Styregård; sätt ambitionerna lagom i början - varför inte ett regelbundet "What's cooking Sweden"? Sist jag läste om en nyöppnad krog i Gourmet var när Dining Club öppnade. Det är
ett tag sen.
Det är väl inte för mycket begärt av Sveriges särklassigt bästa matnördspublikation att be om att den rapporterar om att Mathias Dahlgren öppnar nytt eller att F12 anställer Paul Svensson? Jag vägrar köpa nån undermålig bullbaksblaska (eller finansskvallerdito för den delen) för att tillgodogöra mig den informationen.