Bon Logg
21 februari 2007
vinframsteg
Jag går på kurs hos Munskänkarna. Det har en dramatisk och möjligen inte allt för hälsosam inverkan på vinkonsumtionen.

I måndags fick vi den första indikationen på framsteg - bland fyra röda viner från Loire & Rhône skulle vi hitta Svarte Petter; d.v.s. ett av vinerna hade undermålig kvalitét.

Framsteget: Det vin som av nästan samtliga pekades ut som "äckligt, luktar skärgårdsstiftelsens dass, konstigt, luktar kött, blod, inälvor" fick inte en enda röst som Svarte Petter (som inte alls var äcklig, bara enkel).

Coolt.

Sen var det iof vissa som tyckte att Châteaneuf-du-Papen var sämst men det är en annan historia.
Comments: Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk



<< Home
Mat, vin, foto, klättring och åsikter om det mesta.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden
ARKIV
juni 2006 / juli 2006 / augusti 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januari 2007 / februari 2007 / mars 2007 / april 2007 / juni 2007 / augusti 2007 / september 2007 / oktober 2007 / november 2007 / december 2007 / februari 2008 / maj 2008 / december 2008 / februari 2009 / januari 2010 / februari 2010 / juni 2011 / oktober 2011 / december 2011 /


RESPEKT
Matälskaren
Vinlusen
Tre tjejjer i köket
Tjuvlyssnat
Finare & Vinare
Nettare e gioia
Frankofilen
Drucket