Bon Logg
24 februari 2007
hur man vet att bartenderns vinkunskaper inte riktigt är att lita på
Clarion hotel, fredag kl 19.30:

Amerikansk Turist: "Do you have any wine with chardonnay?"
Bartender: "No, sorry, no chardonnay."
AT: "So, what's on the wine list?"
B: "Well, we have two Sauvignon Blanc, one Italian wine, one Chablis and Champagne, of course."
AT: "Ah, no chardonnay then. Oh well."

... (ska jag säga något ska jag säga något ska jag säga något jag kan inte hålla käften) ...

Peblin: "Actually... Chablis is 100% Chardonnay. So you could have that one."
B: "Uhm... No I don't think so ... but they are kind of ... the same."

Är det någon som kan rekommendera en bra vinbar i Stockholm?
Comments:
Jag är visserligen inte någon vidare vinkännare men jag skulle prova: Gondolens Vinbar, den relativt nya vinbaren på Pontus by the Sea (om jag inte är felinformerad så roddas den av före detta someliern på Mistral vilket inte gärna kan vara dåligt). Vin på automat är inte så hemskt som det låter; Terrenos Vinotek på Scheelegatan.
 
Tack för tipsen, Terrenos är en favorit men jag har inte provat de andra. Återkommer med recensioner :)
 
Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk



<< Home
Mat, vin, foto, klättring och åsikter om det mesta.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden
ARKIV
juni 2006 / juli 2006 / augusti 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januari 2007 / februari 2007 / mars 2007 / april 2007 / juni 2007 / augusti 2007 / september 2007 / oktober 2007 / november 2007 / december 2007 / februari 2008 / maj 2008 / december 2008 / februari 2009 / januari 2010 / februari 2010 / juni 2011 / oktober 2011 / december 2011 /


RESPEKT
Matälskaren
Vinlusen
Tre tjejjer i köket
Tjuvlyssnat
Finare & Vinare
Nettare e gioia
Frankofilen
Drucket