Bon Logg
23 augusti 2006
Divätemonoxid
Nya forskarlarm om detta livsfarliga ämne, skyldigt till tusentals dödsfall varje år. Trots detta används det flitigt i matlagning. Vad säger Livsmedelsverket?
Läs mer på
Dihydrogen Monoxide Research Division
.
--
by peblin (8/23/2006 02:12:00 em)
Comments:
Skicka en kommentar
<< Home
Mat, vin, foto, klättring och åsikter om det mesta.
Om mig
Namn:
peblin
Plats:
Stockholm, Sweden
Visa hela min profil
ARKIV
juni 2006
/
juli 2006
/
augusti 2006
/
september 2006
/
oktober 2006
/
november 2006
/
januari 2007
/
februari 2007
/
mars 2007
/
april 2007
/
juni 2007
/
augusti 2007
/
september 2007
/
oktober 2007
/
november 2007
/
december 2007
/
februari 2008
/
maj 2008
/
december 2008
/
februari 2009
/
januari 2010
/
februari 2010
/
juni 2011
/
oktober 2011
/
december 2011
/
RESPEKT
Matälskaren
Vinlusen
Tre tjejjer i köket
Tjuvlyssnat
Finare & Vinare
Nettare e gioia
Frankofilen
Drucket