Bon Logg
09 juli 2006
Nu kan jag vara mig själv
för en stund.

Anlände igår till mina föräldrars hemby i närheten av södra Lappland för lite distansarbete och avkoppling. Med i bagaget finns ett gäng vinpavor som väntar på att provas, givetvis kommer resultatet meddelas här.

Ikväll fick jag omdömet "den godaste oxfilé jag nånsin ätit" av min kära E. Wow. Marinerad en halvdag i Kajsa Varg-marinad, sen helgrillad till 57 grader. Tillbehör; The Usual Suspects. Till detta en mycket bra Hartenberg Cabernet Sauvignon från Stellenbosch - fyllig, bärig, full med torkad frukt. Ganska alkoholstark med en angenäm förnimmelse av sötma och minimalt med tanniner. Helt lysande till filén - hade inte varit deprimerad över en flaska till i bagaget.

Sen ungefär ett och ett halvt år tillbaka är vistelsen här uppe extra angenäm. Varför? Stay tuned.

För övrigt kan jag inte begripa hur jag kunde glömma flaskorna med Bärnsten hemma.
Comments: Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk



<< Home
Mat, vin, foto, klättring och åsikter om det mesta.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden
ARKIV
juni 2006 / juli 2006 / augusti 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januari 2007 / februari 2007 / mars 2007 / april 2007 / juni 2007 / augusti 2007 / september 2007 / oktober 2007 / november 2007 / december 2007 / februari 2008 / maj 2008 / december 2008 / februari 2009 / januari 2010 / februari 2010 / juni 2011 / oktober 2011 / december 2011 /


RESPEKT
Matälskaren
Vinlusen
Tre tjejjer i köket
Tjuvlyssnat
Finare & Vinare
Nettare e gioia
Frankofilen
Drucket