för en stund.
Anlände igår till mina föräldrars hemby i närheten av södra Lappland för lite distansarbete och avkoppling. Med i bagaget finns ett gäng vinpavor som väntar på att provas, givetvis kommer resultatet meddelas här.
Ikväll fick jag omdömet "den godaste oxfilé jag nånsin ätit" av min kära E. Wow. Marinerad en halvdag i Kajsa Varg-marinad, sen helgrillad till 57 grader. Tillbehör; The Usual Suspects. Till detta en mycket bra
Hartenberg Cabernet Sauvignon från Stellenbosch - fyllig, bärig, full med torkad frukt. Ganska alkoholstark med en angenäm förnimmelse av sötma och minimalt med tanniner. Helt lysande till filén - hade inte varit deprimerad över en flaska till i bagaget.
Sen ungefär ett och ett halvt år tillbaka är vistelsen här uppe extra angenäm. Varför?
Stay tuned.För övrigt kan jag inte begripa hur jag kunde glömma flaskorna med
Bärnsten hemma.