Bon Logg
02 juni 2006
Premiär!
Jag har nu planterat min lilla kaktus efter mycken vånda.

Här kommer skrivas om mina äventyr i köket, på tallrikar, i glas, på väggar, isar och lite till.

Jag vill varna för att jag har en förkärlek till fördjupningar. Eller nörderier, om ni så vill. Mitt nuvarande projekt är att hitta det optimala stekta ägget för olika tillfällen. Har kommit en bra bit på vägen när det gäller "ägg på matsäcksmackan"-ägget - återkommer i frågan i ett senare inlägg.

Vet inte om mina mallar för bloggen funkar i alla läsare. Hojta till om något ser skumt ut!
Comments:
Väntar med spänning på blogginlägget om det perfekt stekta ägget. Är inte hemligheten att steka på ganska låg värme, typ 4, om man vill ha lite rinnig gula?

Gratulerar till en snygg blogg som redan inledningsvis verkar mycket läsvärd.
 
Trevlig blogg, gillar inläggen och typsnittet i rubrikerna....
Design och matnörden
 
Vad glad jag blir att ni gillar den!
Ska göra mitt bästa för att det ska vara intressant även i fortsättningen :)
 
Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk



<< Home
Mat, vin, foto, klättring och åsikter om det mesta.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden
ARKIV
juni 2006 / juli 2006 / augusti 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januari 2007 / februari 2007 / mars 2007 / april 2007 / juni 2007 / augusti 2007 / september 2007 / oktober 2007 / november 2007 / december 2007 / februari 2008 / maj 2008 / december 2008 / februari 2009 / januari 2010 / februari 2010 / juni 2011 / oktober 2011 / december 2011 /


RESPEKT
Matälskaren
Vinlusen
Tre tjejjer i köket
Tjuvlyssnat
Finare & Vinare
Nettare e gioia
Frankofilen
Drucket